Vergelijk

Enkele populaire iPhone verzekeringen op een rij

Om je een beetje op weg te helpen in het afsluiten van de juiste verzekering ben ik opzoek gegaan naar enkele van de populairste verzekeringen. Hierbij is er gekeken naar de verschillende haken en ogen die er aan deze verzekering schuilen, om uiteindelijk te beoordelen wat de meest interessante verzekeringen zijn.

iPhone-verzekering.nl lijkt op het eerste gezicht een duidelijke website. Naast de iPhone verzekering biedt deze website ook andere soorten verzekeringen aan. Het lijkt bij deze verzekering vooral belangrijk wat de kosten voor de verzekering zijn. Wanneer de iPhone defecten oploopt zal er eerst geprobeerd worden deze te repareren. Als dit niet mogelijk is zal er worden gezorgd voor een vergelijkbaar toestel. De verzekering is dan ook relatief goedkoop. Omgerekend vanaf circa 5 euro per maand.

De ANWB iPhone doet direct betrouwbaar aan. De totale premie komt uit op circa 40 euro per jaar wanneer we uitgaan van een aanschafwaarde van 800 euro. De ANWB iPhone verzekering is hiermee een interessante partij. Uitgebreide polisvoorwaarden met betrekking tot de iPhone verzekering zijn helaas niet terug te vinden op de site waardoor een juiste beoordeling van de verzekering moeilijk gemaakt kan worden. Voor de meest actuele voorwaarden kan dan ook het best gebeld worden. ANWB leden ontvangen tevens 5% korting op de verzekering.

De meest luxe verzekering die te vinden is, is de verzekering van KPN. Voor deze verzekering betaal je circa 15 euro per maand. De basis variant kost circa 7 euro per maand, verlies en diefstal zit hier echter niet bij in. De iPhone verzekering van KPN is een betrouwbare verzekering waar veel goede beoordelingen over zijn te vinden. De prijs is daar echter ook naar, waardoor wel moet worden afgewogen of dit het geld ook daadwerkelijk waard is.

De drie bovenstaande verzekeringen zijn populaire verzekeringen waar veel gebruik van wordt gemaakt. Er zijn echter nog veel meer verzekeringen. Probeer je niet enkel op het internet te oriënteren maar loop ook eens een telefoonzaak binnen. Zij kunnen je vaak goed verder helpen en hebben meestal vele verschillende soorten iPhone abonnementen waar je uit kunt kiezen.

Wanneer je een telefoonzaak binnenloopt, is het echter wel belangrijk om kritisch te zijn en veel vragen te stellen. Probeer daarnaast niet de eerste de beste aanbieding aan te nemen. In veel gevallen laten zij immers de meest lucratieve verzekering zien en kijken niet naar de kwaliteit van de verzekering.

Verzekeringsfeitje

Doordat de iPhone zo kostbaar is schijnt er voor deze telefoon 60% vaker een verzekering te worden afgesloten dan voor andere telefoons. 

Reactie's

Erik S. : “Ik was lekker op het strand van Ibiza. Toen ik terugkwam bij mijn handdoek was mijn iPhone verdwenen. Gelukkig was ik hiervoor verzekerd en kon ik bij thuiskomst weer een nieuw toestel ontvangen. “

wwpechA403ietskleiner

Stomme pech

verzekering-iphoneNiet in moeilijkheden door stom toeval?

Na aankoop van de iPhone zijn de meeste gebruikers van deze telefoon enorm gelukkig met het apparaat. Het is echter een vrij prijzige aankoop geweest waardoor het vreselijk zal zijn om deze dure aankoop nogmaals te laten plaatsvinden door een stom toeval.

Wanneer je de iPhone aankoopt kan het dan ook verstandig zijn om hier een verzekering voor af te sluiten en af te rekenen met de domme pech. Bijkomend voordeel is dat er minder op de iPhone gelet hoeft te worden en je niet super voorzichtig met het toestel hoeft om te gaan. Gebeurt er namelijk iets met de iPhone? Dan keert de verzekering de gemaakte schade zo snel mogelijk uit.